e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

05 de Febrer de 2010

ZP ja no va de 'guais' amb els progres

La darrera atzagaiada de Zapatero i el seu equip és de les que fan època. Fer córrer la brama per mitjà d’un document que s’envia a Brusel·les que es té intenció de modificar dels 15 als 25 anys la base per a calcular la pensió i després, en vista de la reacció de l’oposició parlamentària, els sindicats i l’opinió pública, fer-se enrere com si no hagués passat res, constitueix una frivolitat impròpia d’un govern digne d’aquest nom. El president espanyol ha dilapidat el poc crèdit que li quedava en aquest àmbit i s’acomiada així, definitivament, de la possibilitat de recuperar una mínima imatge de lideratge.

No es pot negar que un dèficit públic desbocat podria arribar a posar en perill l’Estat de benestar. I que, probablement, és necessari reflexionar molt seriosament sobre les possibles mesures estructurals a emprendre amb vista al seu manteniment. En qualsevol cas, i més en moments de crisi com l’actual, cal ser especialment curós amb com es fan les coses si no es vol encabronar gratuïtament el personal i dificultar encara més qualsevol possible iniciativa a emprendre.

Zapatero ha passat d’anar de guais amb propostes postmaterialistes per a consum del públic progre a insinuar una retallada molt discutible del sistema de benestar per mendicar una trista moixaina, ara que presideix la UE, dels grans governs d’Europa i de les principals institucions econòmiques internacionals.

El fotut del cas és que el gran beneficiat de tot plegat encara serà el PP, tan responsable com el PSOE d’un model de creixement especulatiu i depredador, fonamentat en la construcció, que cap dels dos grans partits espanyols no sembla qüestionar més enllà de les hipòcrites proclames de rigor.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1227
2
Comentaris afegits 
Toca fer dieta panxuts d'esquerra (Barcelona) 07-02-2010 - 13:41
Fa molts anys que estem "reflexionant" sobre les mesures estructurals, molts i molts anys. Erem uns quants els que deiem que això acabaria malament, pero vosaltres reieu i gastaveu el que tenieu i el que no. Ara ploramiques d'esquerres... AL CARRER
Jordi (Barcelona) 05-02-2010 - 16:58
Però si els progres sou vosaltres !!! Fa set anys que no feu altra cosa que dir que sou d' "esquerres", i ho heu dit tant, que ja heu perdut el perfil independentista...
TORNAR