e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

14 de Març de 2011

Successions: CiU amaga l'ou

El debat sobre l'Impost de Successions està posant en evidència la hipocresia que domina el debat polític i periodístic a casa nostra. S'obvia amb massa alegria que l'anterior Govern de Catalunya es va encarregar, en bona part gràcies a l'actuació d'Esquerra, de suprimir-lo per al 94 per cent de la ciutadania. I això, contra el criteri de CiU i PP, que s'hi van oposar amb dents i ungles.

Artur Mas, amb la complicitat entusiasta del PP, continua obsedit a eliminar d'arrel l'impost. El Govern dels millors s'estima més fer un favor al 6 per cent de la població més acabalada que encara l'ha de sufragar, encara que sigui al preu de perjudicar la capacitat d'ingrés de la Generalitat en una conjuntura molt difícil. Costa d'entendre, amb franquesa, que es pugui renunciar a recaptar uns 400 milions d'euros en un moment en el qual s'estan retallant, sense manies, prestacions en camps tan essencials com la sanitat o l'educació.

CiU amaga l'ou i no explica els veritables motius que justifiquen la seva actuació. A l'hora de la veritat prioritza l'electoralisme de curta volada per damunt de l'interès general. I això és patriotisme, senyor Mas?

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1501
3
Comentaris afegits 
Pallars Independent (Txeroquilandia) 22-03-2011 - 17:04
veure quin dia aquestos fariseus d'esquerres espanyols i catalans ataquen als RICS DE VERITAT. Sempre hi ha societats patrimonials o SICAV perque els rics no paguin. Allí les nostres esquerres no s'atreveixen a fer res peò de demagogia en fan prou.
Joan (Barcelona) 16-03-2011 - 11:41
Eduard. Els rics segueixen sense pagar successions perquè les esquerres espanyoles van aprovar lleis per poder crear societats mercantils per esquivar-ne el pagament. És encara un impost injust i Mas fa molt bé d'eliminar aquesta injustícia.
pere (girona) 16-03-2011 - 08:19
el govern el que ha de fer es complir amb els seus compromisos i aquest es un, el que no es podia imaginar es el desastre econòmic que s ha trobat darrera el "Tripartit" progressista i d esquerres.
TORNAR