e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

21 d'Octubre de 2010

Catalunya mai no ha estat un terreny especialment propici per a la dreta espanyolista. Les dificultats del PP per consolidar un lideratge creïble i amb una mínima continuïtat ho evidencien de manera prou clara. Més enllà de l'etapa de Vidal-Quadras, obligat a exiliar-se des del Pacte del Majèstic de 1996 entre Aznar i el catalanisme conservador, el PP ha estat bàsicament un crematori de personatges pintorescos que sentien veus que els impel·lien a protagonitzar grans episodis de la història; i, no cal entrar en detalls, a l'hora de la veritat, tots ells han fet la fi del cagaelàstics.

No sembla que Alícia Sánchez-Camacho estigui cridada a anar gaire més enllà dels seus predecessors. La seva deriva xenòfoba és pur oportunisme electoral i el to que gasta, cridaner i estereotipat, respon únicament a la necessitat de fer-se sentir en un escenari en el qual ningú no té el més mínim interès a debatre res amb el PP. Les seves recents declaracions atribuint als governs de Jordi Pujol una estratègia maquiavèl·lica per afavorir la immigració de religió musulmana per davant de la d'origen llatinoamericà és tan miserable i malintencionada que no mereix ni resposta.

Les eleccions del 28-N han de de confirmar que la dreta espanyolista, que fa perillar irresponsablement la cohesió del país, no té lloc entre nosaltres. I no hi ha d'haver cap força catalanista i de tradició democràtica que s'avingui a acordar-hi res. No podem permetre que el PP esdevingui la tercera força en representació al Parlament i condicioni irremeiablement la política catalana. I per evitar aquest escenari de malson l'opció més útil, prou que ho sabem, és el vot a l'independentisme democràtic d'esquerres. Només Esquerra posarà a lloc el PP.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1211
2
Comentaris afegits 
joan pere (Sant Fruitos del Bages) 25-10-2010 - 10:08
Que penses Eduard que torneu al discurs del PP per aconseguir vots ? Solsament que ara no teniu a Carod que es va aprofitar molt be de la polemica en el seu moment amb Aznar i tampoc ara hi es. Home amb aquesta crisis parlar com al 2003, quin discurs !!!!
manel (Molins de Rei) 24-10-2010 - 16:45
Jia, jia, jia, jia, quin acudir més bo, ji a ahhhh, ara a l'oposició podreu fer partidetes
TORNAR