e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

12 de Febrer de 2010

No és el millor moment per a fer l’anàlisi de les llums poques i les ombres moltes del denominat sector catalanista del PSC. Només diré que, si ens hem de guiar pel compte de resultats, el seu balanç històric és més aviat magre. Van tenir el seu moment durant la dècada dels vuitanta i, finalment, se’ls va covar l’arròs al congrés de Sitges de 1994. No recordo que mai, ni durant el període de Felipe González ni posteriorment, hagi estat capaç de vertebrar, més enllà de papers, documents i discursos plens de bona intenció, res de sòlid i perdurable des del punt de vista nacional. Per a dir-ho finament, els diputats del PSC a Madrid es comporten exactament igual ara que en el dies gloriosos de Raimon Obiols.

Tampoc no seria elegant entrar en massa detall en alguns episodis de la gestió dels consellers Maragall i Castells. El primer va estar a punt d’empassar-se sense dir ni piu la tercera hora de castellà i el segon va donar alarmants mostres de fluixesa en múltiples ocasions durant la llarga negociació del finançament. Si es van salvar els mobles en ambdós casos va ser, que ningú no s’enganyi, gràcies a l’actuació d’Esquerra al si del govern de Catalunya. Ja té bemolls que la fermesa del president Montilla hagi estat, sovint, força per damunt de la d’aquests dos prohoms del sector catalanista del PSC.

Si Maragall i Castells volen obrir segons quins melons, que no ho facin com a consellers ni en seu parlamentària. El Govern de Catalunya té molta feina a fer, la legislatura encara no s’ha acabat i no és qüestió que ningú comenci a fer el caldo gros a la sociovergència abans d’hora. Que debatin el que vulguin sobre les essències del PSC però, si us plau, que ho facin a la seva bonica seu del carrer Nicaragua.

Fer-ho altrament és frívol, irresponsable i un xic covard: les maragallades a l’Executiva del PSC, gràcies.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1257
1
Comentaris afegits 
manel (Molins de Rei) 17-02-2010 - 11:46
Millor tanca una mica la boca a dir tonteries, el teu partit ERC precissament no es el més adient, per dir això, encara recordem Carod-Puigcercos- Uriel Beltran-Carretero,tot aquest en el primer i segon Tripartit questionat tota l'obra de Govern
TORNAR