e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

19 d'Octubre de 2009

Espanya necessita ETA

El recent empresonament d’Arnaldo Otegi i altres coneguts dirigents de l’esquerra abertzale és una fita més en el cúmul de despropòsits als quals, des d’un punt de vista democràtic, ha donat lloc la nefasta Llei de Partits. Una normativa aprovada pel PP d’Aznar gràcies al suport entusiasta del PSOE i, no ho oblidéssim pas, a la pusil·lanimitat i la mesquinesa de CIU. És incomprensible que, a hores d’ara, quan, per poc que se segueixi el conflicte basc, és públic i notori que Otegi malda des de fa temps per imposar-se als seus companys més immobilistes i fer possible un adéu a les armes d’ETA, se’l persegueixi amb un grau de fanatisme tan gran. De vegades sembla que Rubalcaba, Garzón i tota la caterva mediàtica amb seu a Madrid tremolin només de pensar en la possible pacificació d’Euskal Herria. Quina colla!

Fins que no es demostri el contrari, doncs, no és cap disbarat afirmar que Espanya necessita ETA. Els seus homes de govern, els seus jutges i la seva opinió publicada s’estimen més aprofitar els rèdits d’un escenari marcat irremeiablement per la violència que no pas córrer el risc d’haver d’acceptar una Euskal Herria plenament normalitzada en el pla nacional i democràtic.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1487
7
Comentaris afegits 
Visca euskadi i llibertat (Lleida) 26-10-2009 - 14:57
Que etnicistes sou els xarnegos..HI ha lopez,sanchez,garcia que son catalans de 3a generacio,et penses que els importa si els seus avis eren uns belloteros extremenys?La familia no es pot triar.No sou xarnegos pel nom, sino per quinquis i analfabets..
Juan (Barna) 25-10-2009 - 21:35
Es curioso confirmar que los renegados son los más ....istas. Sino ¿como se explica que una persona que se llama López se exprese en la forma que lo hace, dejando ver sin disimulo un odio y desprecio hacia España y lo españoles?
Joan (bcn) 25-10-2009 - 13:48
Aquest titular no es presentable, aqui qualsevol "pixatintes" escriu el que vol amb una lleugeressa increible, en fí, penós
Julià (Barcelona) 24-10-2009 - 19:23
Els independentistes necessiten Espanya. Sense el "gran enemic" no són ningú.
fart de lladres (Barcelona) 24-10-2009 - 02:39
I vosaltres necessiteu Losantos, Aznar i Madrit per justificar la vostre patètica existència. Ni una proposta assenyada, només càrrecs, embaixades i despesa molta despesa. Esteu robant a la gent, i el pitjor és que encara voleu que us ho agraim
TORNAR