e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

22 de Maig de 2009

Els independentistes, Junqueras!!

L’aposta d’Esquerra per un independent “de la casa” com Oriol Junqueras ha estat un encert es miri des de l’angle que es miri. El seus múltiples vessants de professor universitari, de divulgador de qüestions d’història dels Països Catalans i d’activista per a la independència nacional, s’han acoblat com a anell al dit a la proposta programàtica del partit per a les eleccions europees: una Europa plural, social i sostenible, transparent i democràtica i internacionalment forta i solidària amb la resta de pobles del món. I tot plegat, en coalició amb el sobiranisme progressista de Galícia i Eukal Herria, amb la reivindicació de l’oficialitat del català a les institucions comunitàries com a divisa i amb la proa posada, sense complexos de cap mena, cap a l’exercici del dret a decidir.

Si algú té una proposta millor amb vista al set de juny vinent que aixequi el ditet i ho proclami als quatre vents. Del contrari, que tothom es posi a treballar i que ningú no caigui en la temptació de fer el paperina fent el joc al catalanisme conservador o a les opcions sucursalistes. Ara no s’hi valen ambigüitats o mitges tintes.

Els independentistes ho tenim clar: nosaltres, Junqueras!!

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1462
14
Comentaris afegits 
Ester (La Segarra) 25-05-2009 - 14:12
Hauríem de votar TOTS a l'Oriol, és el millor candidat i amb diferència. I dir-vos, als anti-erc, que no teniu altra opció (bé, quedar-se a casa) , ja "castigareu" a erc a les autonòmiques, ara no toca. Un vot de confiança pel Junqueras!
Pep (Alt Empordà) 25-05-2009 - 11:02
l'independentisme no pot ser mai frentista..l'estrategia d'ERC és l'única posible sense majories socials..ERC en el seu procés estrategic te dret a anar pactant amb qui cregi convenient en cada moment i deixar-se de trinxeres. Endevant Junqueres i ERC.
Josep (SORT) 25-05-2009 - 10:03
Però els internacionalistes són tan marxistes com els de l'ex-ERC a sou d'en Zaragoza, carallots! Per fuguir del venut d'en Junqueras no caiguèm a les mans d'uns que si fa o no fot son els mateix. Seguim el REAGRUPAMENT NACIONAL CATALÀ. Carretero, ferms!
Miquel (Calella) 25-05-2009 - 00:11
Però encara teniu la barra de demanar el vot dels independentistes? Si ens heu dit que això de la independència ens ho pintem a l'oli, que ara toca "pluja fina". Ho sento, però ja m'he cansat de votar Esquerra, és a dir PSOE. Al 2010, Reagrupament!
Carme (Badalona) 23-05-2009 - 17:54
Doncs jo soc independentista, i votare per l'Alfonso Sastre de I.I., perque estic fins als nassos de vosaltres.
TORNAR