e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

05 de Novembre de 2010

En un país amb una cultura democràtica més sòlida que la que impera a la Catalunya oberta i una mica canalla dels nostres dies, seria absolutament inconcebible que un partit d'ordre com CDC es posés flamenc amb la Fiscalia en un cas de presumpte finançament il·legal. Que Artur Mas gosi afirmar que tot plegat està motivat per una obscura conspiració ordida per no se sap ben bé qui és, senzillament, una mostra palmària de la seva manca d'arguments per explicar les amistats perilloses que ha mantingut, durant una pila d'anys, el catalanisme conservador amb Fèlix Millet i l'empresa Ferrovial. I que, al damunt, hagi tingut la barra d'afirmar que “tots els partits” freguen la il·legalitat pel que fa a temes de finançament constitueix una mostra ben clara de la talla del personatge. A l'hora de la veritat, la línia de defensa de CDC és idèntica a la que segueix el PP a les Illes i al País Valencià en cèlebres casos de corrupció que són a la memòria de tothom.

El greu de l'assumpte és que, al marge de la derivada judicial que pugui tenir el cas, sembla que, tret d'Esquerra, ningú no es demana quin preu polític ha pagat CDC per a rebre els molt generosos ajuts econòmics per part d'una poderosa constructora espanyola vinculada a Florentino Pérez. Mentre això no s'aclareixi, que CiU faci una campanya parlant retòricament de concert econòmic i, fins i tot, de dret a decidir, és pura literatura.

Artur Mas, Felip Puig i companyia haurien de rebre un sever càstig nacional pel seu paper en el tèrbol afer del saqueig del Palau de la Música. Al país del mai no passa res, però, encara hi haurà alguna ànima caritativa que els muntarà un solemne acte d'homenatge.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1429
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR