e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

20 de Juny del 2011

'Indignats': política o nihilisme?

El moviment dels Indignats, nascut a partir de l'acampada a la plaça Catalunya de Barcelona immediatament abans de les darreres eleccions municipals, ha sacsejat la vida política catalana durant les darreres setmanes. Es tracta d'un moviment plural, amb escassa musculatura organitzativa i lideratges variables i no plenament consolidats que, amb tot, ha sabut aglutinar malestars diversos que fins ara no s'havien canalitzat per altres vies.

Encara és d'hora per...

Continuar llegint...

03 de Juny del 2011

Pressupostos: CiU balla amb el PP

La ciutadania de Catalunya demana confiança. La crisi econòmica, d'abast sistèmic i de la qual encara no s'albira el final, esta minant la fe en el futur per part dels treballadors, les famílies i les classes mitjanes. En un moment com el present, doncs, estaria plenament justificat un acord d'ampli espectre per tal de pactar una política de mínims que, si més no, servís per abocar una mica de llum a un panorama prou difícil. Malauradament, estem molt lluny d'aquest escenari.

El Govern de CiU ha optat, en un tema tan cabdal com és el de l'aprovació dels pressupostos, per un camí que, si no canvien molt les...

Continuar llegint...