e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

22 de Juny de 2010

Saber guanyar


El Campionat Mundial de Futbol ha arribat en un moment oportú per permetre als governants de despistar, de dissimular els problemes i d'aprofitar la pilota per fer patriotisme. Em refereixo, essencialment, als governants i als mitjans de comunicació espanyols.

Guanyar a Hondures per 2-0 no ha de ser el fet del dia, per molt que el futbol interessi a molts milions d ‘espectadors. Fins i tot La Vanguardia escriu avui que "España perdona la goleada a Honduras". Miri, Espanya no va perdonar cap gol perquè si no en va fer més és perquè no va poder. Un altre titular diu que "la roja vuelve a enamorar". Home, tant com enamorar ho trobo exagerat; potser com a molt va obrir de nou les esperances de jugar com els seguidors esperen que ho faci i encara no han vist, ni davant de Suïssa ni d'Hondures. 

Ahir, Roger Federer va estar molt, però molt a prop, d'escriure una pàgina trista al seu historial al perdre els dos primers sets del seu partit inaugural a Wimbledon, davant del colombià Falla. Va acabar guanyant el partit en cinc sets, després de patir molt. En declaracions a la premsa després del partit va dir que «aquest any he perdut alguns partits que mereixia guanyar però el d'avui el mereixia perdre; Falla va ser molt millor que jo».

Jo no se si Espanya arribarà molt lluny a Sud-Africa o si Federer podrà guanyar per sisena vegada a Wimbledon però tinc la seguretat que saber guanyar és privilegi d'uns pocs.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1251
3
Comentaris afegits 
Ramon (Suïssa) 24-06-2010 - 08:36
ccc de Barcelona: No tinc cap teoria, senzillament vaig confrontar dues maneres de reaccionar davant una victòria poc brillant. Estic disposat a considerar el senyor Del Bosque membre del grup dels bons guanyadors.
ccc (bcn) 23-06-2010 - 07:00
Sr Boixet, potser hauria de cercar les declaracions del Sr Del Bosque per comparar-les amb les del Sr Federer, són comparables. Clar q potser es demanar masa q faci servir quelcom q va contra la seva teoria. Contra Suiza jugamos bastante bien, yo creo que como hoy nos faltó finalizar, pero estuvimos bien defensivamente, concediendo pocas ocasiones a Suiza, manejando bien el juego. Hoy no, hoy hemos sido un equipo más abierto, más vulnerable. Sufriremos frente a Chile si nos comportamos así
Empresario y liberal (España) 22-06-2010 - 17:32
Sr. Boixet, no se engañe por lo que escriba la prensa de palmeros de este país. La selección española (esto de La Roja no sé que mierdas es), NO ENAMORA. No juega bién y así no va a ningún lado. Y eso lo sabemos TODOS a los que nos gusta el fútbol.
TORNAR