e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

16 de Desembre de 2009


M'he dedicat amb paciència a buscar a internet tots els comentaris dels nostres mitjans i dels espanyols sobre la Consulta de diumenge.

He llegit les declaracions dels polítics de primera fila dels partits catalans i espanyols i haig de confessar que ha estat un acte d'autoflagelació i de masoquisme que no recomano a ningú. Sortosament ha mancat a la meva llista de penitencies el capdavanter radiofònic Jiménez Losantos, absent de les ones per indisposició.

Acabada la penitencia em veig obligat a fer un acte d'humilitat i no escriure tot el que penso dels fets i, sobretot, de les persones. Sóc de mena pacífica i no voldria emprar un to que no s'adiu amb el meu tarannà, de manera que deixaré passar unes hores més amb l'esperança que m'esbravi com un got de sifó.

De totes maneres, voldria donar a tots els polítics que han fet el llest després de la Consulta el consell número 39 de «Los Cent Conçeyls del Conçeyl de Cent», de la Biblioteca Popular Catalana, que transcrit en un català col•loquial diu:

Un passat ple de romanços,
un present ple de bunyols,
un futur d'aquells més mansos
i una escudella de cols,
¿que més vols?

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
916
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR