e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

24 de Desembre de 2010

Prou !


Avui al migdia la presidenta del Parlament visitarà el Rei Juan Carlos I per comunicar-li els resultats de la sessió d'investidura d'ahir de manera que el Rei pugui nomenar Artur Mas com a President de la Generalitat de Catalunya. És un acte protocol-lari, obligat per la llei, però que significa vassallatge, i és humiliant i injust. En el fons es tracta de recordar-nos que (encara) fem part d'un gran ramat i que el pastor resideix a Madrid.


La sentència del Tribunal Suprem contra el model català d'immersió lingüística, publicada amb tota la mala intenció el dia de la investidura de Mas, i el recurs presentat al Constitucional pel govern del PSOE contra la Llei de consultes de Catalunya, acordat el mateix dia, demostren que a Madrid no han entès mai la realitat catalana i que tampoc ho pensen fer d'ara en endavant i que en lloc de resoldre problemes, prefereixen crear-ne.

Se‘ns pixen a sobre i encara molts a casa nostra diuen que plou. Quosque tandem...!.

Bon Nadal, amics lectors

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1347
3
Comentaris afegits 
Passi-ho bé! (Canet de Mar) 30-12-2010 - 15:27
Sense ànim de contradir el punt de vista del sr. Boixet, que comparteixo, vull fer un advertiment sobre la citació de Ciceró, que conté una errada. Ha de ser Quousque tandem (o Quo usque), però no Quosque que no té sentit en aquesta frase.
Raist (Barcelona) 27-12-2010 - 19:29
Ni ens entenen ni ens accepten
Oriol Moragues i Mas (Montreux (Suïssa)) 24-12-2010 - 15:25
El viatget de la Gispert forma part de la normalitat espanyola. Les sentències dels tribunals espanyols i els recursos contra lleis catalanes també. De què ens planyem ? Només hi ha una via per fotre fora el Poder Espanyol i tots sabem quina és.
TORNAR