e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

15 de Maig de 2010

No podem arronsar-nos d'espatlles

Els problemes són greus i ja han sortit a la pista els pallassos que, com al circ, ens volen distreure entre el trapezista i el funàmbul. 

Resulta molt difícil creure que tota la crisi mundial, i essencialment l'europea, ha arribat de cop i volta sense que ningú donés els senyals d'alarma i comencés un canvi de rumb a temps, dos o tres anys enrere. No pot ser que el problema de Grècia fos ignorat pels que ara l'han d'ajudar. O tots són uns incompetents o ens han fet entrar en una espiral voraginosa prevista i dirigida. 

Fins i tot la coincidència de l'anunci de mesures restrictives per part del senyor Rodríguez, el rebombori per la suspensió en les seves funcions del senyor Garzón i els partits de futbol del cap de setmana podria semblar provocada, com en una novel-la de ciència ficció on el personal és manipulat segons un pla perfectament estudiat.


Tenim molts personatges, alguns retirats de les activitats públiques i altres encara en exercici, que han perdut la vergonya i no se n'amaguen. Molts enriquiments poc o gens explicats, són una bufetada a tots els que ara patiran retallades de jubilacions i sous. Tots els pisos, àtics, finques i quadres de cavalls acumulats per uns i altres els ha fet sentir forts i protegits per la xarxa de poder on tots tenen cabuda. 

Lamentablement, hem arribat a un punt on la veritable riquesa de les persones que és el caràcter, la formació, la moralitat i la vergonya no són valorats. Vivim en una societat on un pocavergonya ric és un ric i un pocavergonya pobre és un pocavergonya. I així ens va.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1246
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR