e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

31 de Gener de 2014

Un dels molts arguments dels catalans per explicar les ganes de sortir d'Espanya és el de crear una forma d'estat republicana per tal de no fer el paper de súbdits d'una monarquia que, ara més que mai, està demostrant la seva ineficàcia, per no dir inutilitat.

Tothom s'adona de l'augment de les critiques a la monarquia espanyola per part, fins i tot, de persones i institucions que durant molts anys van callar i per tant tàcitament acceptar aquesta forma poc democràtica de governar.

La manca de transparència és una de les actituds cròniques de la Casa Reial i els privilegis dels que sempre han gaudit es posen cada dia en evidència. Llegir que per tal de "protegir" a la infanta Cristina el dia de la seva declaració al jutjat de Palma s'han reunit els representants de seguretat de la Casa Reial, de la Policia Nacional, de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Palma demostra que tot està inflat, manipulat i preparat per tal que la filla del rei no sigui tractada com qualsevol altre ciutadà.

Tal com van les coses, és probable que el segon marit de la senyora Letizia Ortiz no arribi mai a ser rei d'Espanya, cosa que per altra banda desitgem que no afecti els catalans, ja que per molt que tingui el títol de "Principe de Gerona", escolliran la república com a forma d'autogovern.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1140
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR