e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

18 de Desembre de 2008

L'enauesta sobre el cas Swiss

 

 

He vist a l'Avui.cat els resultats de l'enquesta sobre l'ús ( o el no ús) del català per part de la companyia Swiss. La gran majoria dels que han respost creuen que el govern català hauria d'haver intervingut a fons. Jo també ho crec.

El que m'ha sorprès és l'estil, el to, l'agressivitat dels comentaris a la enquesta que gent amb la cara coberta per un pseudònim han escrit.

Jo he comentat dins del meu blog els casos Air Berlin (el dia 19 de setembre) i el de Swiss (el 20 de novembre i el 15 de desembre).

El meu blog probablement es llegit per un nombre fidel però reduït de persones i, en tot cas, de persones amb un nivell de tolerància, de bona educació i de sintaxi molt millors que els d'alguns comentaris de l'enquesta. He rebut privadament bastants comentaris als meus escrits del blog, que no surten publicats però que demostren les qualitats abans detallades.

No he fet sevir mai un to polèmic perquè no m'agraden els crits, ni les imposicions, ni els encegaments. Swiss ha de saber que ha comés un error al suprimir el català dels seus vols a Barcelona. „De Suïssa estant" he fet també la meva part de queixa, mentre no amago el meu rebuig a tots els comentaris agressius i, al damunt, mal escrits.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1106
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR