e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

16 de Maig de 2012

L'aigua fins al coll

He vist per Internet el programa Singulars d'ahir. Jaume Barberà va entrevistar dos economistes Edward Hugh i Jonathan Tepper amb un profund coneixement de la situació econòmica d'Espanya i de Catalunya.

Hugh i Tepper van dir el que tothom hauria esperat escoltar dels polítics i economistes del país, si es que tinguessin la vocació de dir la veritat. Tots dos entrevistats van dir i escriure fa quatre o cinc anys que sense mesures decidides l'economia espanyola, i de retruc la catalana, arribarien a la desesperada situació actual. I ningú dels responsables va fer res.

Molts alts càrrecs de la banca i de la política han manipulat les dades reals tant com han pogut, mentre aprofitaven per omplir-se les butxaques. Ara que ja no es pot amagar més la fallida de l'estat i dels bancs tothom es passa la patata calenta i la manca d'idees per rebaixar tants deutes és la pitjor amenaça que penja sobre els caps del ciutadans.

Hugh prediu la intervenció al novembre de Catalunya per part de l'estat espanyol. Tepper dona com a solució la sortida del euro, la re-negociació dels deutes publics i privats i la devaluació del 35% de la nova moneda. Con va dir Jaume Barberà al final del programa, esperem que s'equivoquin ... encara que és molt probable que tinguin raó i que aviat ens podrem adonar que estem damunt d'un carro equivocat, amb les rodes trencades, amb ases en lloc de cavalls i sense ningú que el meni.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
2573
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR