e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

18 de Desembre de 2010

El senyor Rodríguez, de nom artistic Zapatero, pot servir d'exemple sobre com no ha de ser un cap de govern. Els molts apropaments a Zapatero per part dos darrers tripartits, no han aconsseguit fer confondre als ciutadans catalans que a l'hora de votar han marcat clarament les distàncies amb Madrid.


Zapatero (tothom ho ha vist a la televisió) és totalment ignorat a totes les reunions europees. Sol, fent com si llegís documents mentre els altres governants conversen cordialment entre ells. Zapatero va perdut i no només per manca de coneixement d'idiomes sinó per manca de personalitat i d'idees. Ni amb traductor al costat les seves converses amb els seus colegues no duren més d'un minut i encara gràcies.


Zapatero ha fet que el paper d'Espanya sigui cada vegada més insignificant, i només cal llegir la premsa europea per copsar la manca de confiança política en un president de govern que no és capaç de donar cap idea convincent.


Però Zapatero és potser perillós: tota la humiliació acumulada a les trobades europees la pot compensar dins d ‘Espanya i, naturalment, de retruc a Catalunya. Atenció perquè acorralat políticament pot reaccionar de manera imprevista abans de plegar.


De totes maneres, la gran venjança de Zapatero serà deixar el càrrec de president del govern a Rajoy. Estem arreglats!.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1145
2
Comentaris afegits 
Ramon Boixet (Suïssa) 19-12-2010 - 10:15
Senyor Moragues: Mentre Catalunya faci part d'Espanya, tot el que es manega a Madrid incideix directament a casa nostra. Ignorar-ho no ajuda a trobar camins propis.
Oriol Moragues i Mas (Montreux (Suïssa)) 18-12-2010 - 18:12
Sr Boixet: potser caldria que "passés" d'Espanya, dels Espanyols, de llurs polítics i abandonar l'hispano-centrisme evident dels seus articles. Ja sabem com són i què fan els Espanyols. Fa 3 segles que els aguantem que ens insultin, matin i robin.
TORNAR