e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

07 d'Octubre de 2008

Als diaris per internet (que són els que tinc a l'abast a Suïssa) excepte a e-noticies no he vist cap ressenya sobre l'entrega el passat divendres del " XIV Premio a la Tolerancia" atorgat per l'Associació per la Tolerància, faltaria més!. L'afortunat ha estat el periodista d'Onda Cero Carlos Herrera.

En el seu discurs a l'acte d'entrega del premi, el senyor Herrera, Mister Tolerància, va dir (copio de e-noticies) : " Els no nacionalistes som translúcids. No ens veuen. No existim.... Per a la Barcelona políticament correcta, vostès no existeixen, jo no existeixo... encara que siguem capaços de transmetre un missatge a la societat. Per això aquest valor sagrat de la tolerància se'ns fa més imprescindible que mai" etc. etc..

Gràcies, lector, per aguantar la citació. Bona prova de tolerància.

A mi, si una auto anomenada Associació per la Tolerància vol donar un premi al senyor Carlos Herrera, o com anys enrere a Fernando Savater, a l'Albert Boadella o al Mario Vargas Llosa, no em sembla ni bé ni malament. Tothom pot dedicar el seu temps i els seus diner a causes tan nobles com afavorir la tolerància. Peró que un senyor com el recent "Mister Tolerància" digui que ell és "no-nacionalista" i seguidament engegui una serie de despropòsits molt poc tolerants, em fa dubtar molt dels reals propòsits dels creador del premi.

Ben mirat és com si algú donés el premi de Vegetarià del Any al lleó de la Metro, poc sospitós de menjar verdures i que no serveix per gran cosa més que per fer soroll.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

MenÚame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1199
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR