e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

04 de Maig de 2010

No he comprat mai el diari "El Mundo" encara que el llegeixo pel damunt via internet, tal com faig amb una dotzena de diaris cada dia per tenir informacions de tots els colors. 

Avui surten amb un noticia sobre les noves fotos oficials que la «Casa Real» ha publicat. En elles l‘hereu Felipe, entre altres coses Príncep de Girona, apareix amb els uniformes de l'exercit de terra, el de l'aire i el de la marina degut a l'ascens a Tinent Coronel i a Capità de Fragata respectivament.

Els periodistes de «El Mundo» han constatat que a les tres fotos, la cara del Príncep és la mateixa, és a dir que gràcies al Photoshop el noi no va necessitar vestir-se i posar tres vegades. 

La "Casa Real" ja ve fer ús del trucatge fotogràfic per una felicitació de Nadal. Per a ells deu ser molt difícil reunir-se per una foto, i van preferir enganxar avis i nets d'una manera molt barroera. I ara el noi de la casa, enfeinat com deu estar, s'estalvia les molèsties d'una sessió fotogràfica tot i l'ascens militar. 

Tot això són foteses, minúcies, i "ja ‘s'ho faran". Malgrat tot, costa d'entendre tanta adoració a una gent que gaudeix de càrrecs perfectament prescindibles, amb molt temps desocupat a la vista de les seves agendes. Felicito al Príncep pels seus tres ascensos, suposo que guanyats amb molta suor, cursos d'especialització i maniobres, com cal a un bon militar.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
724
1
Comentaris afegits 
RAFAEL MORALES (Talarn) 04-05-2010 - 14:57
Genial comentario. Totalmente de acuerdo con el autor....¿También contabilizara trienios ? ¡ A las barricadas, papá !
TORNAR