e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

28 d'Agost de 2012

Escolti, President...

Vostè, senyor Mas, ha donat la sensació d'haver perdut el nord, com es diu vulgarment. Fer coincidir la sol·licitud de rescat a Espanya amb la declaració de no assistència a la manifestació de la Diada és una badada de vostè i dels seus assessors.

El rescat, tothom ho sap, es farà amb el nostres diners, situació esperpèntica i que per ella mateixa ja justifica girar l'esquena al govern de Madrid. Per altre banda, l'entrevista amb el senyor Rajoy per parlar del pacte fiscal, d'un pacte fiscal aprovat pel Parlament, dona la sensació que ha estat anunciada per col·locar-lo a vostè en una situació de submissió que el poble català no esperava.

Vostè, senyor Mas, ha de sortir a donar la cara i explicar als catalans ( a tots, als que es manifestaran i als que no) com pensa compaginar el reguitzell de greuges que Catalunya rep del govern central amb la dignitat que Catalunya i els seus polítics han de defensar, per damunt dels interessos personals o de partit.

Tinc la lleugera sospita que vostè ja ha pensat en avançar les eleccions i que ho manté en secret per no "esvalotar el galliner" abans d'hora. Es cert això?.

Li tornaré a preguntar el dia dotze de setembre.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1561
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR