e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

18 de Març de 2010

Uns resultats publicats avui a El Periódico.cat fan arribar a conclusions una mica fortes.

La primera noticia diu literalment: «En el baròmetre de GESOP, els barcelonins suspenen el seu ajuntament amb un 4,1, però també la Generalitat (3,8) ".» A Suïssa, on la nota màxima escolar és un 6, els resultats serien regulars, però a Catalunya on és un 10, fa vergonya llegir-los.

La segona parla de l'opinió dels catalans, és a dir no només els barcelonins, sobre els fets i conseqüències de la nevada i sobre els personatges que han tingut una intervenció directa. El Conseller Saura rep una nota de 2,7 i el President Montilla de 3,9.

Per complementar, la gestió de les elèctriques la desaproven un 77,2 % dels enquestats, i la de la Generalitat és rebutjada per un 53,3%.

Aquestes ratlles no són la millor tribuna per demanar res, però em pregunto amb quins pensaments aniran a treballar els suspesos per l'opinió pública. Crec que un polític íntegre ha de saber acceptar la tasca dura de tirar endavant un projecte polític, i també ha de saber plegar quan no està en condicions de fer la seva feina com cal, tant si és culpa de les seves limitacions o és resultat d'un entorn poc eficient.

La virtut de plegar a temps no és gaire comú mentre si ho és la de donar les culpes als altres. Moltes vegades el panorama polític sembla un pati del col•legi ple de nens de vuit anys.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
645
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR