e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

31 d'Agost de 2010

El silenci de Montilla

Avui he llegit un bon titular: „Montilla s'allarga el mandat ". Reflecteix exactament la situació d'un President que sap que ja fa temps que no està en condicions de governar i que fa un misteri de la data de les eleccions inevitables, en un intent de recuperar protagonisme i credibilitat a la desesperada. 

He dit moltes vegades, per activa i per passiva, que un país, que Catalunya, necessita tant d'una dreta com d'una esquerra solides, serioses, clares en els conceptes i en la comunicació amb els ciutadans. Com en tantes coses, els meus desitjos es queden sempre a mig camí i ni els uns ni els altres se'ns mostren tal com són sinó tal com volen que creiem que són. No n'hi ha prou amb estar al govern: s'ha de manar.

El silenci de Montilla a l'hora de convocar les eleccions, junt amb la campanya de propaganda del PSC de la que escrivia fa un parell de dies, i la presencia física de Montilla a tot arreu on el conviden són part d'una campanya i d'una tàctica que probablement ha fet tard. 

Montilla, amb dos tripartits ineficients a l'esquena, sap que ho tindrà difícil per repetir mandat, de manera que ha decidit o l'han aconsellat envoltar-ho tot d'un cert misteri que, per molt que s'escarrassin, ha d'acabar a les urnes, que és on tothom es veu les cares. 
.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1332
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR