e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

21 de Setembre de 2009

El PPC enceta la cursa


Aprofitant la disbauxa que es viu en els ambients polítics catalans, el PPC ha proclamat Alícia Sánchez-Camacho com a candidata a la Generalitat.

El moment escollit est més efectista que efectiu i no suposa res més que un afany de marcar distàncies amb uns i d'intentar apropar-se a d'altres.

En el seu discurs durant l'acte de nominació a l'Hospitalet la senyora Sánchez-Camacho va deixar anar algunes perles de les que el seu partit, el PP amb o sense C, ens té acostumats. Per exemple que «no es pot permetre que a Catalunya el castellà no sigui la llengua vehicular en l'educació dels nostres fills". Segons alguns mitjans de comunicació va dir que «no podem permetre que el català sigui la llengua vehicular dels nostres fills a les escoles». Semblen dues expressions iguals, encara que no ho són del tot, de manera que caldrà mirar i escoltar el video de la reunió per saber-ho.

També va dir que els votants poden confiar en ella "com a alternativa al pessimisme i la frustració d'altres formacions polítiques", en clara al•lusió a CiU.

D'altra banda, el Grupo de Estudios Estratégicos (Gees), proper al PP ha analitzat la situació a Catalunya i ha declarat literalment que "la ruptura de l'ordre legal a Catalunya ho pot ser en dos aspectes: primer, per la ruptura de la unitat nacional, i segon per la conculcació de drets bàsics dels mateixos catalans. En els dos casos, l'exèrcit és el darrer recurs de l'Estat per restaurar el règim de llibertats».

Tindrem una tardor molt calenta.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1189
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR