e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

09 de Febrer de 2011

Per dir-ho més clar: Espanya, tal com està configurada ara, no te futur. I Catalunya no pot lligar el seu avenir a un país amb les estructures polítiques esquerdades per tots costats i amb una tendència quasi obsessiva a trobar-nos defectes i problemes. 

El viatge protocol-lari de Mas a Madrid, a més a més obligat per la necessitat d'anar allà a dir el que no volen escoltar, ha engegat una tronada digna d ‘una festa major. Bona part de les autonomies han posat el crit al cel, demanant el dret a „endeutar-se "tal com l'hi han permès a Catalunya. Fins i tot l'alcalde de Madrid, que és una ciutat i no una autonomia, ha denunciat el tracte discriminatori que suposa el principi d'acord Mas-Zapatero.

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ho ha dit molt clar: "El que se'ns permet fer, el que es va discutir ahir, el que es va plantejar per part de Catalunya no és res més que allò que se'ns deu".

Un Estat de les Autonomies que no funciona, que permet privilegis fiscals al País Basc i Navarra sense que s'escoltin tants comentaris negatius com sobre Catalunya ‚i que amb la seva vulgar frase de „café para todos" ha aconseguit ser injusta per a tots, un Estat con aquest no pot ser un lloc on els catalans puguin aspirar a continuar fent' ne part. 

De manera que ara cal continuar el camí ja començat que, potser a poc a poc però amb seguretat, ens portarà a la independència.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1542
4
Comentaris afegits 
Ramon (Suïssa) 09-02-2011 - 16:43
Naturalment, mai les armes. Suposo que ningú no ha dubtat que el meu comentàri era una "boutade". Els mitjans són diversos però s'han de començar a aplicar amb convicció. Avui millor que demà.
Oriol Moragues i Mas (Montreux) 09-02-2011 - 15:50
Mai les armes. Ja ho voldrien ells, els Espanyols. Tenim altres mitjans contundents: no pagar els impostos, refusar d'aprendre i de parlar espanyol, boicot als productes dels Espanyols i declaració unilateral d'Independència. I encara n'hi ha més.
Ramon (Suïssa) 09-02-2011 - 12:47
Aux armes, citoyens?
Oriol Moragues i Mas (Montreux) 09-02-2011 - 11:38
Tal com presenteu el camí cap a la independència, no tindrem pas mai cap possibilitat d'assolir-la. Només cal rellegir la història de les nacions que l'han assolida els darrers 100 anys: ho han fet ràpidament i prenent riscs.
TORNAR