e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

29 de Setembre del 2012

Personatges esverats

Personatges com el senyor Alejo Vidal-Quadras o el senyor José Manuel Lara són inevitables en una societat on tothom pot dir el que pensa, fins i tots aquells que no creuen massa en la democràcia.

Si només l'anunci, sense data ni text, d'una consulta als catalans pot esverar tot un vice-president del parlament europeu i a un empresari molt important del món de la comunicació, no vull ni imaginar-me quants Vidal-Quadras i quants Laras sortiran dels amagatalls quan la consulta demostri la voluntat de la majoria de catalans de caminar per un...

Continuar llegint...

23 de Setembre del 2012

El temporal s'atansa

Com era de preveure, abans de que Catalunya, mitjançant el seu Parlament, prengui decisions sobre el futur ja ha començat a anunciar-se una tempestat que de moment no va més enllà de quatre gotes però que promet pluges fortes i calamarsa per les properes setmanes.

El dimarts dia 25, el Parlament obrirà el debat de política general i s'esperen decisions importants com la de avançar les eleccions, definir on es vol arribar i senyalar el camí per arribar-hi.

...

Continuar llegint...

15 de Setembre del 2012

Tot esperant ... el líder

 

Les reaccions a Catalunya i a Espanya al voltant de la manifestació del dia 11, principalment les negatives, demostren una vegada més que el camí que porta a decidir lliurement el futur és l'únic que s'ha de seguir.

 

Continuar llegint...

08 de Setembre del 2012

Tot depèn de nosaltres

La manifestació del dia 11, convocada per l'ANC amb el lema "Catalunya Nou Estat d'Europa", ja està provocant esveraments, penediments, amagades i actituds de sorpresa.

Tothom disposa del dret d' anar a la manifestació, o de no anar-hi, sense necessitat de donar masses explicacions, llevat dels anomenats "personatges públics" que si que han d'explicar la seva posició perquè els seus càrrecs, del nivell que siguin, ho porten implícit.

...

Continuar llegint...

02 de Setembre del 2012

Progrés i natura

El dissabte dia 1 de setembre en un parc públic de la ciutat de Zuric es va plantar una noguera. Fin aquí res d'especial, encara que sempre es simpàtic llegir que en una ciutat es planten arbres .

 

Resulta que l'any 2003 es van comptabilitzar 5.000 arbres fruiters dins del perímetre de la ciutat de Zuric, quantitat que es va considerar d'alarma vist que el creixement urbanístic havia eliminat una gran quantitat d'arbres per donar pas a industries i habitatges.

...

Continuar llegint...