e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

18 de Juliol de 2013

La gran varietat de paisatge, fan Catalunya un lloc únic per gaudir de la seva natura i els seus paisatges i és seus indrets durant tot l'any.

Si bé, es veritat que acostumem a voltar i a visitar més Catalunya, per norma general a l'estiu (per temes vacances...).

Però amb aquest post vull mirar de recomanar un lloc diferent de Catalunya per cadascuna de les estacions del any. La millor forma de gaudir de la natura és amb la tranquil•litat d'una casa rural a Catalunya.


Hivern

El paisatge nevat dels Pirineus, és un dels major valors paisatgístics de tota Catalunya, i a l'hivern amb les seves muntanyes nevades i les diferents activitats que es poden realitzar allà, es el paisatge d'hivern català per excel•lència.

Difícil senyalar un únic lloc en tots el Pirineus que estigui per sobre de la resta, de manera que vull remarca el conjunt que emmarca el Pirineus.


Tardor

La meva època del any favorita. Cauen les fulles una imatge sempre poètica i molt agradable. Caldria destacar tots els paisatges de bosc. Però si hem de destacar un bosc sobre la resta, crec que aquest hauria de ser "La Fageda" a la tardor.

Tot i que qualsevol dels innumerables boscos que poblen Catalunya tenen un atractiu especial a la tardor.
Primavera

Temps on les flors comencen a florir, i el camp pren un color verd. Crec que cal remarca el paisatge verd més conegut de Catalunya, la Garrotxa.

Boscos i paisatges verds poblen aquesta area de Catalunya. La primavera és la principal època per gaudir la Garrotxa, i els seus volcans.

Temps per gaudir també d'algunes de les principals activitats de BTT o senderisme, molt freqüents aquí.
Estiu

L'escalfor de l'estiu requereix refrescar-se una mica. Sota el meu punt de vista, pocs llocs poden fer competència a la Costa Brava a l'estiu. Trobem tota mena de platges, des de llargs i arenoses fins a petites i amagades cales.

La diversitat de les seves platges li han donat fama internacional a la Costa Brava, especialment entre el turistes europeus.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
6275
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR