e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

22 de Novembre de 2015

 

Aquest matí a l'Hospital de Sant Pau s'ha fet el tret de sortida oficial de la candidatura Democràcia i llibertat a les eleccions al Congrés i Senat del proper 20 de desembre.

Ens hem trobat tots els membres de la candidatura amb el MH President, el director de campanya i el seu equip, aquest darrer ha estat qui ha obert l'acte adreçant-nos unes paraules: quatre punts clars i directes, com els quatre gols d'ahir del Barça al Madrid -ha dit- fet que ha provocat el primer aplaudiment de la jornada. Despres la coordinadora ha tractat temes més operatius: actes, comunicació i línies generals d'aquestes properes setmanes i finalment ens ha aderçat unes paraules el MH President qui ha donat les gràcies a tots aquells que han estat defensant Catalunya fins ara al Congrés i al Senat i a tots els allí presents que ens presentàvem per primer cop.

El MH President ens ha fet reflexions personals d'aquestes properes eleccions, ha comentat la raó d'aquesta nova coalició, resultat d'una evolució de tres partits: Demòcrates.cat, Reagrupament i Convergència i la necessitat d'aconseguir un bon resultat per tal de defensar les posicions, decisions i les voluntats de Catalunya a Madrid.

El cap de llista en Francesc Homs ha tancat l'acte, ha compartit amb tots nosaltres un dels moments més divertits de la trobada, el documental de les hienes i les gaseles, segur que en sentireu a parlar d'aquest tema als mitjans, ha estat francament il-lustratiu i divertit. 

Hem acabat amb la foto de família, a les escales de l'entrada d'aquest magnífic edifici, dubtava que els objectius dels fotògrafs em fessin sortir a la foto, però vistos els resultats hem sortit tots!

Bones vibracions, ganes i molta il-lusió, estic en un gran equip, amb grans persones i objectius nobles, difícils i amb molts obstacles, però amb ganes de vèncer.  

Continuem. 

 

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
471
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR