e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

20 de Novembre de 2015

 

 

Les eleccions del proper 20 de desembre pasaran desaparcebudes per molts votants, alguns les ignoraran per diferents motius: cansament democràtic, fatiga moral, desil-lusió o simplement rebeldia, d'altres exerciran el seu dret constitucional i uns quants les viurem d'una manera especial..... aquest és el meu cas.

Sóc en David i sóc el candidat número 20 per la llista Democràcia i Llibertat a la província de Barcelona.

És el primer cop que formo part d'una llista electoral i ha estat precisament ara en unes eleccions generals que es produeixen quan tot just Catalunya està fent la pesada digestió d'unes recents acabades eleccions al Parlament de Catalunya quan vaig decidir presentar-me a les primàries de l'agrupació.

Ha estat un procés engrescador on he hagut de recollir un mínim de 25 signatures i entregar el meu currículum personal per poder presentar públicament -micro en mà- els motius de la meva candidatura en l'assemblea on els presents votaven els seus candidats, recordo el respecte que em va fer parlar davant dels més de 60 assistents i els nervis dels moments previs a l'anunci del resultat, però també la il.lusió que em va fer ser escollit i el moment com els hi explicava a les meves filles el que això representava....el millor exemple que em va venir al cap era que aquest procès previ era com escollir el delegat de la classe, argument que es desmuntava perque al segle XXI elles ja no en tenen de delegat

Sóc molt conscient de la meva posició a la llista i de les possibilitats que tinc, peró ha estat la il-lusió la raó que m'ha portat fins aquí i serà aquesta la motivació amb la que viuré aquestes properes quatre setmanes. Responsabilitat, prudència i respecte són altres pensaments que em ronden, però sobretot tota la litúrgia de formalització de papers, fotografíes, actes i campanya són moments que em fan pensar que serà una experiència única i que vull compartir d'ara en endavant, en especial pel que fa a la campanya i les experiències i situacions que viuré.

Sóc el candidat número 20, aquell que mai veuràs ni a la llista ni als mitjans però que viurà aquests 28 dies intensament, i que a través d'aquest espai explicaré i compartiré idees, experiències i pensaments amb tots aquells que em llegiu.

Les xarxes socials permeten estar proper i d'igual a igual amb altres candidats, debatre i contrastar propostes, moltes preguntes em sorgeixen....Com enfocaré la campanya? Què farem? On? Quin objectiu em marco a nivell personal? Com ho farem? .....no tinc totes les respostes encara..... bé,.....  avui és primer apunt d'aquest intent de diari personal. Poc a poc. És el dia 1

 

 

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
577
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR