e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

29 de Novembre de 2015

El candidat 20: 15 dies, 15 nits

 

 Aquests poc més de quinze dies i quinze nits que tenim fins el proper 20 de desembre estaran força plens d'actes polítics, debats, declaracions, parades al carrer, carpes, visites a empreses i mercats, entrevistes a ràdio i televisió i moltes accions més on els candidats de les diferents candidatures intentarem convèncer de la idoneïtat de les seves propostes.

Sóc el candidat 20 per Barcelona d'una llista nova -Democràcia i Llibertat- i evidentment no seré el protagonista d'aquests actes que abans he comentat, sóc molt conscient de les meves possibilitats però també d'alló que defenso i del que m'ha fet presentar a aquesta candidatura a Corts, i aquests seran -per a mi- uns dies plens d'il-lusió i feina força diferent a la que fins ara estava acostumat. 

Estic llegint de nou el nostre programa i prenc apunts d'aquells temes que a mi em preocupen: Ensenyament, Treball, Salut, Economia i Serveis Socials i empreneduría, però penso -i vull equivocar-me- que el debat al carrer serà doble: convèncer a la gent que cal anar a votar  i la necessitat de ser un nou pais que ens garanteixi tota la resta.  

La majoria de formacions polítiques contràries a aquesta segona idea centraran el seu debat en aquest punt, mentre aquí a Catalunya els membres de la CUP encara decideixen -Parlament en funcions- si fan costat a la proposta de JuntsxSí o la seva indecisió alimenta a aquells que dia a dia ens volen més ensorrats que mai. Aquest debat ens acompanyarà -esperem que per poc temps- aquests propers dies i nits, i si cal ens hi referirem i defensarem amb arguments clars el perquè de les nostres propostes.

El futur dels nostres grans dependrà del que fem amb les generacions més joves i per invertir en programes i accions necessitem tenir capacitat sobre els nostres recursos, les nostres infraestructures, les nostres polítiques socials i d'ocupació. Hem de ser amos del nostre destí, per moltes raons: sentiment, història, justícia però per damunt de tot per democràcia: ho hem votat i així ho hem decidit. 

15 dies i 15 nits, una nova data i un nou repte: ser forts a una plaça difícil en uns temps complexes.  Sóc el candidat número 20 amb les ganes d'un número 1 i la il-lusió de fer el millor possible el que per primer cop faig.

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
500
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR