e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

15 de Desembre de 2015

Catalunya uneix Espanya

 

Vaig pensar que el que veuria ahir per televisió seria quelcom diferent. Esperava un diàleg àgil, amb arguments, un llenguatge ric i unes respostes creatives i contrastades. Va ser força diferent. Per sort no sóc l'únic que va sortir decebut d'un debat que no vaig acabar de veure per qualitat i missatges amb l'atenció que un programa d'aquests es mereix.

Penso i així ho he escrit en aquest blog, que el vot català es força complexe, dins d'aquesta complexitat hi ha una preocupació molt gran per Catalunya, però aquesta preocupació és també per la resta de l'estat. Ahir una de les conclusions que es poden extreure del que es va dir sobre Catalunya -el poc que es va debatre- és que Catalunya és un tema que no interessa solucionar, per molts motius: complexitat i perill de la solució. Així doncs podem dir que Catalunya i la situació actual tenen únicament té un retorn positiu pels interessos partidistes quan s'ataca el sobiranisme i el procés. En definitiva que Catalunya en la situació actual uneix Espanya.

Aquest fet ens ajuda, ahir molta gent va veure que cap d'aquestes propostes -i poc a poc la resta també ho evidenciaran- que el futur de Catalunya dependrà de nosaltres mateixos, d'aquells que defensem la necessitat de ser lliuers i amos del nostre destí.

Ho deia en Ciceró: La llibertat no consisteix en tenir un bon amo, sinó en no tenir-lo 

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1973
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR