e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

13 de Juliol de 2011

La sindicatura de comptes ajuda

Tinc l’honor de ser diputat al Parlament de Catalunya i formar part de la Comissió de la Sindicatura de Comptes. I en la última comissió es va posar sobre la taula i es va debatre un informe de fiscalització de l’Ajuntament de Cunit, on es constataven els problemes i irregularitats en la gestió del citat ajuntament en els anys 2007 i 2008, fet que provoca que actualment l’Ajuntament tingui dificultats per tirar endavant.  

És molt important que en la política, es facin les coses bé, començant des dels ajuntaments, i per tant, m’entristeixo quan es constata que a l’ajuntament de Cunit no ha estat així. Quan es detecten tantes irregularitats en la gestió d’un municipi, aquest fet deixa de ser un problema de govern o oposició, sinó que es converteix en un problema de poble, en un problema de municipi, i per aquest motiu diferents partits de Cunit (entre ells el què jo represento en aquest parlament, CiU) van posar-ho en coneixement a la Sindicatura de Comptes, que va realitzar un informe brillant on realitza un diagnòstic dels fets i les actuacions portades a terme i el perquè de l’alarmant situació, però al mateix temps apunta diferents solucions perquè l’actual govern del municipi pugui sortir de la delicada situació. I aquesta feina la Sindicatura de Comptes l’ha feta i molt bé.

I és que encara ens trobem que ajuntaments com aquest no tenien el personal qualificat per portar a terme la gestió correcta, però també encara ens trobem amb polítics al capdavant dels ajuntaments que no són conscients que la gestió d’un ajuntament és delicada i que necessiten persones qualificades i un assessorament correcte. Això no és cap joc, i en aquests moments, tothom n’hauria de ser conscient.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
4227
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR