e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 de Novembre de 2009

El Consell Sènior Blaugrana, l’activitat del qual durarà fins a les eleccions, s’ha creat per  donar idees a la candidatura, ara pre-candidatura, de Sandro Rosell perquè les incorpori al seu programa electoral. Està format per socis majors de 60 anys d’edat i amb un mínim de 20 anysd’antigüitat al Club. Tot i la vinculació a una precandidatura, el Consell posa les seves conclusions a disposició de qui consideri oportú tenir-les en compte.

El Consell Sènior Blaugrana en el seu primer plenari, que va resultar modèlic quant al seu plantejament i a les intervencions, es va estrenar proposant un CODI ÈTIC per al Club i  per als membres de la Junta i personal directiu, codi que preveu la creació d’una comisió que vetlli pel seu compliment.

Tot allò que vagi a favor de fer del Futbol Club Barcelona un club modèlic en tots els aspectes ens sembla bé i li hem de donar suport. Per això, com hem dit, ens satisfaria que aquesta proposta, com d’altres que el Consell seguirà fent, la incorporessin al seu programa tots els candidats. Amb la implantació d’aquest CODI i la creació de la comissió corresponent, serà més difícil que hi hagi pràctiques en la gestió del nostre Club que no s’adiguin amb les que han de presidir qualsevol actuació pública o privada. Per això el Codi  parla d’honradesa, d’austeritat, de transparència i dóna pautes per al comportament del personal directiu.

Cal tenir en compte que en el Barça cada soci té menys de la cent mil-ava part del Club, i  resulta difícil que si es produeix algun comportament que no li agradi pugui iniciar un procés de recerca d’informació unilateralment. Si alguna vegada s’ha intentat, ha resultat difícil aconseguir el suport i els recursos necessaris per  tirar-ho endavant i al cap d’un temps s’ha oblidat el tema sense haver arribat a obtenir cap resposta convincent. Si hi ha una comissió que vetlla per l’ètica en la gestió i que d’una manera regular explica les seves conclusions serà molt més difícil que es produeixin situacions problemàtiques i, si se’n produeix alguna, serà més fàcil que tots els socis, de qualsevol lloc i condició, rebin la resposta adeqüada.

Benvingut el codi ètic blaugrana i la comissió consegüent que  esperem en breu veure-la recollida  als Estatuts del Club.

Esteve Avellan i Lluís Mas. “Cruïlla de debat”, penya de l’Ateneu barcelonès

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1400
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR