e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

21 de Juny del 2012

Pep Guardiola: El monjo que no es va vendre el Ferrari

Ens vàrem reunir set amics per veure la final de copa per TV, sis homes i una dona. Un d’ells -li diem "el professor" perquè dóna classes a la universitat- ens va dir que estava fent un estudi sobre la personalitat d’en Pep Guardiola, que de moment titulava PEP EL DIVÍ, i que ens havia portat una enquesta per si la volíem contestar. Tots vàrem dir que sí. Els meus apunts poden comportar alguna inexactitud, espero que el profe no m’ho tingui en compte.

− En Guardiola és un líder? Sí, per unanimitat.

− És més líder que entrenador? Sí.

− Qui és millor entrenador, en Guardiola que en 4 anys ha guanyat 14 de 19 títols possibles o en Vicente Del Bosque que amb el mateix equip bàsic, sense el Messi, va guanyar la copa del Món? En Guardiola, per unanimitat.

Aquí vaig...

Continuar llegint...

04 de Juny del 2012

Este año chorizamos poco

Amb aquestes paraules ens va respondre una dona del poble d'Anllarinos, ara fa uns anys, quan vam demanar-li si ens podia vendre embotit típic de la zona. No sé com van els embotits aquest any a la província de León, però al conjunt de l'estat espanyol possiblement este año se choriza como hace cuatro siglos. L'estructura social en què se sustenta el compadreo y el amiguismo sembla que viu un bon moment i els diaris ens expliquen dia sí i dia també que el choriceo no tiene enmienda.

El diari El País ha posat al descobert el cas d'un patró de la Fundació de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona, que ha estat cobrant durant una desena d'anys un sou il·legal; una cosa d'escàndol.

Ja fa temps que el senyor Alavedra i el senyor Prenafeta van viatjar a Madrid expressament perquè els fessin una foto amb les mans emmanillades i amb pinta de delinqüents molt dolents....

Continuar llegint...