e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

18 de Setembre de 2013

La setmana passada arrancava el nou curs polític, hi ho fèiem a Girona amb notícies molt emocionants.  Aquest inici coincideix, pràcticament,  amb el balanç dels nostres dos primers anys de govern municipal, i m’atreveixo a dir que aquestes magnífiques notícies comencen a ser fruit d’una nova manera de fer, la nostra manera de fer.
 
Aquest estiu, segons les dades de les nostres oficines de turisme, hem aconseguit incrementar en un 20% els visitants a la ciutat, però aquesta xifra millora encara més quan analitzes l’acumulat de tots els mesos, que arriba a un 40% més que l’any passat. El consum de la nostra oferta cultural té una clara tendència creixent, no només als museus sinó també als festivals musicals, dels quals en volem ser una referència. L’atur a Girona es redueix per setè mes consecutiu, i aquest agost  ha estat el primer des del 2006, en el qual hi ha hagut un descens del nombre d’aturats registrats respecte del mateix mes de l’any anterior.
 
Però més enllà dels resultats directament vinculats a la regidoria de la qual en sóc responsable, i en la meva condició de regidora de barri, expressar el meu orgull per haver estat capaços, com a govern municipal i en un moment econòmic extremadament difícil per les administracions públiques, d’ inaugurar el nou centre cívic Barri Vell – Mercadal. I ho dic, perquè en contra dels que ens acusen de fer polítiques d’aparador i de convertir el Barri Vell en un parc temàtic, al llarg d’aquests dos anys hem demostrat el nostre afany de fer polítiques de portes obertes, participatives, transparents i pensades, sempre, en benefici dels veïns i dels barris.  Volíem, i volem un Barri Vell – Mercadal viu i actiu també per la iniciativa de la seva gent, dels seus veïns, i aquest n’és el millor exemple del nostre compromís.
 
Si a tot això, hi afegim l’èxit de la “Via”... arrancada immillorable!

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
656
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR