e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

29 de Gener de 2012

Deia una frase popular que qualsevol que volgués deixar empremta a la vida havia d' escriure un llibre, plantar un arbre i tenir un fill.
Com que les dues últimes coses ja les he fet i, movent-me com em mou el sols fet de haver estat historiador, les ganes de deixar el meu granet de sorra en aquest desert de la història humana, m'he decantat per escriure un blog. Perquè un blog pot arribar a ser el llibre del qual parlava aquest dit popular, al que em referia al principi, en aquest segle XXI.
Feia molt temps que volia iniciar el meu blog, i ara, quan veig el món que m'envolta, amb la sensibilitat extra que et dona el fet de ser pare, te n'adones que no pots estar-te parat, veient com les maquinàries del pensament únic ens volen adormir i anestesiar amb els seus "mantras inqüestionables".
Espero no defraudar als meus futurs lectors. Avui comença una nova etapa, amb moltes ganes d' escriure. Si arribo a tenir tretze seguidors fidels del que escrigui m' hauré donat per satisfet.
Bona nit i bona sort!


Decía un dicho popular que cualquiera que quisiera dejar huella en la vida tenía que escribir un libro, plantar un árbol y tener un hijo.
Como las dos últimas cosas ya las he hecho y, moviéndome como me mueve el sólo hecho de haber sido historiador, las ganas de dejar mi granito de arena en este desierto de la historia humana, me he decantado por escribir un blog. Porque un blog puede llegar a ser el libro del que hablaba este dicho popular, al que me refería al principio, en este siglo XXI.
Hacía mucho tiempo que quería iniciar mi blog, y ahora, cuando veo el mundo que me rodea, con la sensibilidad extra que te da el hecho de ser padre, te das cuenta que no puedes estarte parado, viendo como las maquinarias del pensamiento único nos quieren dormir y anestesiar con sus "mantras incuestionables".
Espero no defraudar a mis futuros lectores. Hoy comienza una nueva etapa con muchas ganas de escribir. Si llego a tener trece seguidores fieles de lo que escriba, me habré dado por satisfecho.
Buenas noches y buena suerte!

 


Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
733
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR