e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

03 de Novembre de 2011

Sota la petjada del delicte

Eren les 11 del matí quan rebia a través de Facebook, una fotografia sobre el robatori de l’estanc del Passeig de la Salut. Un robatori més, un delicte més per afegir a la llarga llista de robatoris, atracaments i assassinats que, en el present any, estan esglaiant als ciutadans de Badalona.

Els veïns i veïnes observem amb impotència com el lladre actua i es burla, no sols de la víctima sinó de la ciutadania. La por es percep pràcticament als carres més foscos o més tranquils, on es tem la inesperada aparició d’aquella persona que pretén emportar-se allò que és teu.

 

Recentment, esmentaven alguns mitjans badalonins, la detenció d’un lladre, veí de Badalona, al qual se l’imputaven 30 robatoris violents. També mencionaven l’apunyalament d’un veí a un altre, en el mateix barri de la Salut.

 

La ciutat de Badalona no respira tranquil·la, i no és per menys, doncs l’índex de delinqüència, segons el veïnat, creix dia rere dia. Inclús, ja és molt comú trobar-se en els mitjans de comunicació badalonins, cartes del lector i opinions sobre la problemàtica d’aquest temes.

 

El dubte que es planteja actualment entre els ciutadans, entre els veïns de cada barri, és si realment, la proposta de les patrulles de barri que va impulsar l’Alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, estan servint per donar més seguretat a la ciutat.       

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3666
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR