e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

20 de Juliol de 2008

Quan algú no entén el que està passant sempre s'aferra a alguna cosa sobrenatural o oculta. Ha passat des que l'home ha tingut consciència i por a la mort o al desconegut. Succeeix actualment. Està passant ara. Després de les darreres eleccions, que guanyà ZP, el PP canvià de rumb. Ha dirigit els seus passos cap a un centre dreta. S'ha tret de sobre a Aceves i Zaplana. Ha deixat enrere un discurs dur, per a iniciar altre més conciliador. Les dones han pres el poder del PP nacional i regional. Molts canvis en poc temps. Alguns no entenen tots aquests canvis sobrenaturals dins de la política dretana espanyola.

I és en aquest punt quan comença la rumorología. Com molts de vostès recordaran, al perdre les eleccions Mariano Rajoy marxà Sud-amèrica, en concret a Mèxic. Per què allà? Segons sembla per a iniciar-se en la maçoneria. Com no! No existeixen proves referents a això, però quan un llança una remor, amb bona o mala fe, comença a créixer i ja no es pot parar. Rajoy, segons la rumorología, "ha abraçat la fe maçònica i ha decidit sotmetre la seva estratègia política als interessos i postulats d'aquest poderós grup de pressió i de poder internacional".

No acaba aquí la rumorología. S'assegura que Gallardón, Aguirre, Zapatero, Rubalcaba i Blanco també formen part d'ella. Maçons, dintre de la dreta, existeixen i han existit al llarg dels anys. Un antic dirigent d'Aliança Popular, sector català, pertany a ella. Ser maçó no és exclusiu de les esquerres.

Es comenta que el fort atac de la Cadena COPE contra el PP es deu al temor de la Conferència Episcopal per aquest gir maçònic de Rajoy. També les dimissions recents es deuen a això. San Gil, Zaplana, Mayor Orella no ho són i s'han enfrontat obertament al maçó Rajoy. Desconeixem si tot això és veritat. Podria ser cert i això aclariria tot el que ha succeït recentment en el PP. També podria ser fals. Qui sap! Que cadascun pensi el que vulgui.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1793
3
Comentaris afegits 
Josep Ramon (Barcelon) 22-07-2008 - 10:09
Em semblaria molt bé que fos maçó ... es sinònim d'ética, tolerància i obertura mental
catalonia is not spain (cardedeu) 20-07-2008 - 17:52
rajoy gallego
Juan (Barna) 20-07-2008 - 13:13
Si para ganar el poder, se ha de hacerse masón, pues uno se hace, otros (para mantenerse en él) como los del PSC, se declaran todos catalanistas. A mi modo de ver, no se que es peor.
TORNAR