e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

17 d'Agost de 2008

Les mentides de ZP

Estem finalitzant el mes d'agost. Arriba, per a molts, el temut setembre. La rutina està molt a la vora. El dia 30 Otegi deixarà la presó i esperem que ningú cregui que es el portaveu d'ETA. Ha demostrat que no ho és, que només pot parlar en nom seu. Si algú vol arreglar tot això, ha de buscar una nova solució i deixar a Otegi fora, doncs aquest és el seu lloc. Tots coneixem el veritable interlocutor d'ETA: la bomba i l'assassinat indiscriminat a sang freda.

ZP comença a preocupar-se per la crisi econòmica. Ja era hora! Ha abandonat dos dies les seves vacances per a encapçalar una reunió de crisi i un consell de ministres. La inflació es dispara i Solbes demostra la seva incompetència. Ja la va demostrar en l'anterior crisi, amb González. En canvi a Anglaterra i França la inflació s'ha reduït. Per què no imiten a aquests països? No estem en plena crisi? Doncs bé, fem quelcom. No pare! ZP no està prenent les mesures adequades per a reduir-la. Actua inconscientment. Es nota que ni ell ni Solbes tenen idees fresques. Clar! Ja entenc. La inconsciència forma part del tarannà de ZP.

Els cicles econòmics són una realitat que s'estudia a la facultat. Cada deu anys, aproximadament, hi ha un. Negar això és una fal·làcia per part del cap de l'executiu espanyol. Igual que mentir amb el finançament per a Catalunya. ZP està demostrant no només que és un incompetent, sinó un mentider compulsiu. Va mentir durant les eleccions per a aconseguir vots. Va amagar informació de com anava l'economia. Va prometre bogeries i així tenim les balances fiscals. I una vegada les va guanyar ha continuat mentint. Sobre economia, sobre el futur de molts espanyols, sobre immigració... És un mentider patològic-compulsiu. Espero que el president Montilla ‘es mantingui en els seus tretze', com el Papa Lluna, i no es baixi els pantalons davant el comitè federal. Desitjo que això no sigui una tempesta d'estiu i, per una vegada a la història, el govern català no cedeix davant els designis de Madrid.

Setembre ens despertarà i veurem a Montilla amb els pantalons baixats i aprovant els pressupostos de l'Estat. Per que, es clar! Té 2 membres del PSC com a ministres i un sempre ha de rendir homenatge al seu cap, en aquest cas a ZP. Tot haurà estat una tempesta d'estiu i la normalitat, això és, que Madrid decideixi sobre Catalunya, continuarà in secula seculorum.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1406
1
Comentaris afegits 
Pep (Reus) 17-08-2008 - 22:53
mentires o mentides?
TORNAR