e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

06 de Juliol de 2008

La deriva del PP

El Partit Popular català ha perdut una oportunitat d'or per a aconseguir més vots en unes properes eleccions. Madrid ha imposat el seu criteri i al seu candidat: Alícia Sánchez Camacho. En contrapartida han quedat fora Alberto Fernández Díaz i Montserrat Nebrera. Un tàndem que hagués aconseguit treure al PP de l'ostracisme on l'ha col·locat Daniel Sirera. Aquest ha tingut el mateix final que Trias de Bes. A un el col·loquen al Parlament i a l'altra el van nomenar director de Trasmediterránea.

Per què no ha triomfat el citat tàndem? Malgrat l'afecte que molts puguin tenir per Montserrat Nebreda, l'Esperanza Aguirre catalana, no s'enquadra dintre del nou perfil del PP. I vostès es preguntaran, quin és? Es resumeix així: dona, separada, major de 40 anys, mare soltera per fecundació in vitro. Ho és Maria Dolores de Cospedal i ho és Alícia Sánchez Camacho. Nebreda està feliçment casada i té fills del seu matrimoni. Això no quadra dintre del nou perfil. Les idees no importen i la vàlua d'una persona menys.

Perquè, clar, quins mèrits té Sánchez Camacho? Ser amiga d'Arenas i Ana Mato. Res més. A les darreres eleccions no assolí un escó per Girona. Va estar a punt d'abandonar la política després del seu fracàs. Per descomptat no ho va fer. Li van exigir a Sirera que deixés el seu escó al Senat i la col·locaren a ella. El seu perfil polític és desconegut per la majoria. Resident a Blanes, encara que va néixer a Barcelona, només la coneixen allà, doncs ha fet poca vida política a Girona.

Nebreda, amb un parell, ha mantingut la seva candidatura. Amb això ha demostrat que és un pura sang de la política. Li ha servit de poc, però ha demostrat que no es doblega davant els mandats centralistes de Rajoy. La deriva del PP català contínua. No han pres la millor decisió. Madrid no pot imposar un candidat, doncs desconeix el pensament dels votants catalans. El centralisme, vingui d'on vingui, sempre és perjudicial per a la política. Tot això ho pagaran a les urnes.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1607
3
Comentaris afegits 
Arruabarrena (Barcelona) 10-07-2008 - 10:05
Usted no se entera de nada Sr. Alcalá
Espero que no se tenga que ganar la vida como analista político porque no se ha enterado Usted de nada. Sanchez Camacho ha sido impuesta por los Fernandez Diaz, tras traicionar a Nebrera y engañar a Génova haciédoles creer que controlan el partido..
Joan Miquel (Palma) 08-07-2008 - 21:16
A rio revuelto, ganancia de pescadores.
Ho té cru en Mariano si vol arribar a La Moncloa amb els resultats dels congressos de Catalunya i Balears.
A. (Barcelona) 08-07-2008 - 13:16
Massa catalanista?
És possible q hagi estat massa catalanista per Madrid. Nebreda hagués acabat formant una especie d'UPN a la catalana probablement amb UDC. A mi realment les dretes me la porten fluixa, però m'agradaria q algú fes lliberalisme per reactivar l'economia
TORNAR