e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

12 de Febrer del 2010

Ordre, control i sentit comú

L'Ajuntament de Vic ha obert la caixa dels trons. Ha posat sobre la taula el tema de la immigració. Un tema complicat perquè, segons com es tracti, a un el poden titllar de xenòfob. Per això molts passen de puntetes. Parlar sobre la immigració no és xenofòbia. Al contrari, existeix un problema i aquest ha de ser tractat i els més important, s’ha de resoldre. Xenòfobs són alguns comentaris que fa certa formació política. I nosaltres no hem vingut aquí per parlar de xenofòbia, sinó per a intentar donar solucions al tema.

El problema és empadronar als immigrants? Anem a veure. La llei obliga a tots els ajuntaments a empadronar a tots els que viuen en el seu municipi. Això és bo, doncs els consistoris coneixen quantes persones tenen en el seu territori. Fins a aquí no existeix cap problema.

Per què s'ha...

Continuar llegint...

04 de Febrer del 2010

Lavinia TV, ¿otro cementerio de elefantes?

En la página web de Lavinia TV podemos leer que es un grupo industrial y de servicios en el campo de la comunicación. Fue fundada en Barcelona en 1994. La facturación del grupo es de 40 millones de euros. Tiene una subsede en Pozuelo de Alarcón (Madrid). Su presidente es Antoni Esteve. Entre sus directivos destacamos a Xavier Marcet, director de LTC Project; Lluis Garriga, director Adjunto para el Desarrollo de Negocio en Barcelona; y Juan Zafra, director Adjunto para el Desarrollo de Negocio en Madrid.

Lavinia TV no es sólo una productora de televisión, también gestionan la Agencia Estatal de Meteorología y los informativos de la televisión del Ayuntamiento de Sevilla. Además gestionan el canal del Parlament de Catalunya, la web del PSC, el bloc del alcalde de Barcelona Jordi Hereu, obtuvieron la campaña de promoción del Plan E en toda España, la gestión...

Continuar llegint...

02 de Febrer del 2010

Personajillos