e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

10 de Novembre de 2011

Promoure l'abstenció pels comicis del proper 20-N des de files independentistes només pot provenir de ments de curt voltatge. Sembla mentida que després de tants anys amb el sistema electoral regnant, no s'hagi acabat d'assimilar que l'abstenció o votar en blanc només fa que afavorir els partits grans. En altres paraules doncs, els erudits de la CUP o SI, amb el seu missatge de no anar a votar el dia 20 estan col.laborant molt més amb l'espanyolisme ranci que tant destesten que no pas mitjançant el suposat col.laboracionisme de CiU que tant censuren.

Sota el lema “No els hi seguim el joc...el 20-N abstenció”, la CUP entén que es farà molt més per la independència que molts delerejem quedant-nos a al sofà de casa veient com el PP arrasa a tot l'Estat Espanyol -i dissortadament també en gran mesura a Catalunya-, que no pas emetent un vot útil. Mala recepta aquesta.

Que el marc jurídic i polític d'Espanya està molt blindat és evident, però lluny de buscar un sobiranisme submís i pusil.lànime, tant la coalició d'ERC-RCat-Catalunya Sí com CiU, tenen la certesa que a Madrid encara hi ha coses a fer -i moltes- si volem continuar el camí ja endegat del dret a decidir. Fins i tot l'esquerra abertzale ho veu així, i a fi i efecte de continuar amb la seva pròpia transició nacional basca, estan convençuts de forjar robustos murs de contenció i traçar línies vermelles també dins del darrer baluard de la sobirania de l'Estat Espanyol, agradi o no agradi a alguns.

Dol novament veure com ens tirem pedres a la pròpia teulada. Uns perquè propugnen anar al bar o quedar-se al sofà de casa el dia 20-N; d'altres perquè el seu ego continua embaladint-los i tot i no haver-hi ja el vanitós per excel.lència senyor Laporta, continuen creient-se més forts que ningú pel fet de tenir veu al Parlament; i finalment els desencantats de torn que apareixen del no-res, tot decidint presentar una iniciativa anomenada “Estelada” que l'únic que pot fer és esgarrapar uns quants milers de vots a d'altres projectes seriosos, que al capdavall, aniran a parar a les immundícies més pestilentes del Congrés dels Diputats.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3441
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR