e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

18 de Maig de 2012

Duran, no entens res

Com a mínim de “poc encertades” es podrien catalogar les declaracions del flamant reelegit líder d'Unió Democràtica de Catalunya, quan aquest es va manifestar fa uns dies clarament contrari a la independència del nostre país. O fins i tot de “reprovables” i “gens exemplars” quan aquestes provenen d'algú que lidera un partit de tanta tradició nacionalista.


Paraules etzibades en boca de no un qualsevol, que prenen major trascendència per com a mínim dues raons. En primer lloc perquè no deixen de ser el reflex d'una de les mancances més grans que pot tenir tot aspirant a governant: no anar de bracet de la societat a la qual estàs cridat a servir i encara més, menystenir una gran proporció de la mateixa. I en segon lloc perquè amb despropòsits d'aquesta mena, només s'aconsegueix que donar encara més ales els qui ja ens critiquen, se'ns mofen i ens espolien dia rere dia des de terres castellanes.


Si pel senyor Duran parlar d'independència és parlar de ficció, per qualsevol ciutadà d'aquest país amb dos dits de front, sentir-li dir que com a únic camí per a la supervivència de la nostra nació hi ha el d'una Espanya confederal, és motiu suficient per sentir-se insultat intel.lectualment parlant. Realment hi creu gaire més gent que en mateix Duran en aquesta quimera confederal?


Adapti el discurs al desig de les majories socials del país per favor i pari de fer ser somniatruites a uns quants centenars de militants del seu partit que encara li resten embaladits. O potser no, potser prefereix continuar essent el germà petit, i a vegades díscol, de Convergència.


Emperò tingui present una cosa: el centre de gravetat del nacionalisme català s'ha desplaçat en els darrers temps cap a postulats obertament sobiranistes, fet que li obliga a moure fitxa sinó vol veure com deixa de ser el tant aclamat duce d'UDC. El gens menyspreable 20% dels vots que en Vila d'Abadal li va esgarrapar per liderar el partit, no és sinó un toc d'alerta.


Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3387
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR