e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

31 de Desembre de 2008

PSC? Diguem-ne PSOE de Catalunya!

Avui, 31 de desembre, l'executiva del PSC hauria d'estar tancada al carrer Nicaragua fins que sonessin les dotze campanades... I, quan la resta dels mortals s'acaba de menjar l'últim dels grans de raïm, l'Isidre Molas com president del partit, amb Montilla, Chacón i Corbacho al darrere, hauria de llegir una declaració on el PSC es desvincula del PSOE. Quan la darrera proposta de finançament de Solbes no compleix cap dels aspectes essencials de l'Estatut, seria un acte en coherència amb l'amenaça llançada pels socialistes catalans el passat 15 de desembre i seria -sobretot- un acte de dignitat.

No estic parlant de dignitat nacional, que és una dignitat no contemplada pel PSC. Estic parlar de dignitat política, gairebé, de dignitat a seques. I és que no es pot dir "Si guanya Zapatero, guanya Catalunya" o que ets la "Catalunya optimista i que sap on va" i després oferir-nos un tan lamentable espectacle d'impotència política. Passa, però, que quan un comença per ser president sense haver-ho guanyat a les urnes, ni els teus de Madrid et respecten.

Malgrat haver marcat ells la frontera del 31 de desembre, els socialistes catalans, avui, no faran res. No sé què faran els altres... La Iniciativa dels Herrera, Romeva, Camats... suposo, ho viurà amb inquietud nacional. A veure, però, què hi diu en Puigcercós. De moment, ahir, la veu d'Esquerra se sentia confusa, amb missatges contradictoris. Jo, modestament, he pres una decisió: a partir de les dotze campanades penso començar a parlar amb propietat: no parlaré mai més del Partit dels Socialistes de Catalunya, sinó del PSOE de Catalunya. I és que com va dir Zapatero, sense que ningú el desmentís, "el PSC y el PSOE son lo mismo".

Ah, i bon any! Als de CiU, als d'Iniciativa, als d'ERC i als del PSOE!

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1955
6
Comentaris afegits 
rebregat (Lleida) 07-01-2009 - 18:08
Molt fluixot aquest article. Tot i que t ra no conven ni als convenuts.
el problema es espanya (sils) 06-01-2009 - 14:57
el problema es espanya
Josep (Terrassa) 02-01-2009 - 18:07
El problema amb el nom que tenen ara, es que quan dius PSC no saps si et refereixes al partit socialista de Cantabria, al de les Canaries o al de Catalunya.
carol (Empord) 02-01-2009 - 13:41
Jo no sc suciata,per tamb vull viure b com ells.Apuntant-me com a afiliat ja em donaran cals i m'enxufen de seguida o haig d'esperar anys?
Pako (Santako) 02-01-2009 - 11:54
Ja ho sabem tots, per aix els vem votar massivament, i per aix van treure 25 escons. Que et penses que al mar vem votar CHACON FOR PRESIDENT??? Votavem Zapatero, votavem PSOE.
TORNAR