e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

27 de Març de 2013

Si no votes a favor d’iniciar les converses Moncloa-Generalitat per la consulta, com han fet la resta diputats socialistes catalans, del PSC no ets.

Si no rebutges la iniciativa anterior, del PSOE no ets.

Si no ets del PSC i no ets del PSOE... on vas?

Cap dels socialistes catalans amb qui he parlat de la seva cap de llista al Congrés m’ha sabut respondre amb claredat sobre quin és el futur de l’exministra del “Viva España!”.

Hi ha un principi que comparteix bona part de l’entorn polític format per diputats i periodistes: “La Chacón mesura molt bé les seves aparicions públiques i les seves declaracions”. La pulcritud de la seva posada en escena és innegable.

És clar que a Chacón no li interessa el PSC. La desmarcada de la cap de files amb la resta de catalans per no trencar la disciplina de vot del PSOE evidencia les intencions de tornar a lluitar per aconseguir el despatx més important de Ferraz.

Entenc que Pere Navarro no va acceptar la renúncia de Chacón perquè no deu veure perillar el seu despatx del carrer Nicaragua. I perquè té, en l’exministra embolcallada de la rojigualda, un actiu fenomenal per encisar l’electorat del cinturó metropolità (cada dia menys roig).

La direcció del PSOE s’ho veu venir i s’afanya en desqualificar la diputada. La número dos dels socialistes espanyols, coneguda per les seves habilitats a twitter, ha titllat Chacón de “deslleial” i ha revelat que “fa molt que no es dirigeix” a la direcció del partit.

Haurem d’esperar per veure si l’estratègia chaconiana dóna els seus fruits i guanya Rubalcaba i, qui sap si Valenciano també, en les primàries del PSOE. Si ho aconsegueix caldrà reconèixer-li el mèrit d’haver triomfat en territori hostil, tant a Catalunya com a Madrid.

I si perd, sempre podrà trucar a la porta de Ciutadans o d’UPyD.


@quicualguacil

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1098
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR