e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

20 de Desembre de 2012

Algú que ha estudiat fins al batxillerat aspiraria a superar una entrevista de treball remunerada amb 10.000 euros mensuals? Algun empresari contractaria algú amb estudis mitjans per pagar-li 150.000 euros anuals. No vull menystenir la gent sense estudis superiors, però crec que quan pagues tant a algú li has d’exigir, com a mínim, formació.Doncs aquesta hipòtesi, que en el món empresarial quedarà sempre com a tal, en l’àmbit de la contractació pública és una realitat. 
Després que els seus dos antecessors hagin plegat per corrupció, Margalida Duran és, des de dimarts, la nova presidenta del Parlament balear.Aquesta és la formació acadèmica de la flamant presidenta, que consta en el currículum que el PP va enviar a la premsa:


-      Formación académica:

Bachillerato. Numerosos cursos de contabilidad, finanzas y gestión inmobiliaria.

Hi ha moltes maneres d’inflar el CV, que preguntin alguns alts càrrecs del govern actual i de l’anterior executiu, però això de “numerosos” és per a treure’s el barret.


En contra del que hauria de passar, la responsabilitat contractual queda diluïda quan es passen comptes amb la ciutadania.Nosaltres, que paguem els sous dels càrrecs públics, hauríem d’exigir-los una preparació que com a mínim asseguri que són competents per ocupar els seus llocs de treball.No ens han de treure ells de la crisi? No cobren una bona remuneració? Doncs que siguin gent formada.Ara que em ve al cap l’esquetx ‘Aquí hay nivel’ de l’APM, recordo la piulada que va fer la número dos del PSOE durant els quarts de final de l’Eurocopa entre Espanya i França.“Habéis visto un tío más feo que Ribery???”, va escriure al seu compte Elena Valenciano. La vicesecretaria general dels socialistes va haver de demanar disculpes després de saber que el futbolista francès havia patit un accident de petit.Per cert, Valenciano escriu al seu CV: “Tiene estudios en Derecho y Ciencias Políticas”. Sense estudis superiors, i sense ser massa respectuosa. Això sí, afiliada des dels 15 anys a les Juventudes Socialistas de España y des dels 18 al PSOE. O sigui, llicenciada en PSOE. 

 

Jo també piulo, a @quicualguacil

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1424
1
Comentaris afegits 
Jorge (Barcelona) 21-12-2012 - 18:24
La xacra que no ens traiem de sobre: els partits polítics i el seu particular concepte dels mérits per accedir als càrrecs públics.
TORNAR