e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

06 de Novembre de 2008

Poca vergonya

M'havia proposat estar una temporada sense escriure de CiU. No vull semblar monotemàtic perquè no ho sóc. I la veritat és que porto uns quants articles escrits seguits, o gairebé, en els que ells són protagonistes. Però, ho sento i demano disculpes als amables lectors, no me'n puc aguantar i he de tornar a escriure d'aquests xicots, de CiU vull dir.

Es que no paren, no acaben de fer una que ja s'estan posant en una altra. Ara mateix, Barcelona ha estat designada com a seu permanent de la secretaria general de l'Unió de la Mediterrània. Doncs bé, com no podia ser de cap altra manera tothom ha felicitat i s'ha felicitat per aquesta designació. Bé tothom no, tothom llevats els amics convergents. Artur Mas ha sortit dient que això enllaça amb la conferència de 1995 -cert-  i que aleshores havia un govern de CiU a la Generalitat. Un veí meu molt castís ell, ha dit: "¿que tendrán que ver los cojones para comer trigo?" I té raó, què tindrà a veure una cosa amb l'altra?.

I Xavier Trias? No ha dit res, ni ase ni bèstia. El seu orgull no li permet admetre un èxit de l'adversari, però que al cap i la fi és un bé per a tots. Ara això sí, desprès va pels barris omplint-se la boca dient que ell serà el pròxim alcalde de Barcelona.

Quina vergonya, i quina poca vergonya que tenen alguns.  

 

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1193
2
Comentaris afegits 
Pep (Gracia) 10-11-2008 - 10:49
Ja era hora que algú diguès les coses pel su nom
Joan (Esplugues) 10-11-2008 - 10:45
Ja n'hi ha prou, individuus com aquest no haurien d'escriure en aquestes pagines
TORNAR