e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

03 de Maig de 2012

Potser ja ningú se'n recorda i si algú se'n recordava ha preferit oblidar-ho, però va ser l'últim govern Pujol, quan ja estava en funcions per acabar-ho d'adobar, el que va decidir allargar la concessió dels peatges de les autopistes catalanes. Ara, s'ha de reconèixer que aquests xicots convergents són fantàstics. Com deia la meva avia: "A Dios rogando y con el mazo dando". No s'immuten, per això mai res no ha impedit que CiU se sumi a totes les iniciatives ciutadanes del tipus "Catalunya lliure de peatges" o aquesta d'ara: #novullpagar.

Sens dubte la pirueta del govern de la Generalitat en la polèmica dels peatges és genial. Per una banda, el conseller d'Interior diu que no enviarà més mossos a les autopistes davant la protesta organitzada. El portaveu del Govern diu que compren l'actitud de la ciutadania  i, de forma simultània  el Conseller de Territori i Sostenibilitat ha convocat la taula que reuneix tots els afectats per els propers dies.. És a dir, en un moviment coordinat, CiU apareix del costat de la protesta, tot i ser partit de govern. No impulsa, però tolera. El govern "entén" les protestes.

El govern pot entendre el que vulgui, però el govern ha de governar i això vol dir respectar i fer complir la legalitat i si aquesta no agrada es canvia...si es pot.
Quins nassos!

Bernardo Fernández

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3832
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR