e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

04 de Juliol de 2008

L'espectacle continua

Quan Mariano Rajoy, ara fa poques setmanes, guanyava el Congrés del PP, ens va anunciar per enèsima vegada, el viatge al centre dels conservadors espanyols. És aviat. Cal donar marge i temps per veure com i on arriben. El que de moment ha canviat un xic són alguns gestos. És veritat. Però a dia d'avui els plantejaments essencialistes dels populars són els mateixos i la democràcia interna continua essent una utopia.

Després de dures converses entre els legítims aspirants a la secretaria general del PP de Catalunya, dies abans de la celebració del Conclave Català, Gènova ha imposat a la seva candidata, Alicia Sánchez Camacho. Aquest no és el camí, així no es fan les coses. Els populars han estat incapaços de donar una imatge de renovació, ans al contrari col·loquen al capdavant de l'organització catalana a una persona que no va saber o no va poder mantenir el seu escó al Congrés per Girona i que ara és senadora gràcies a què li va cedir la cadira el propi Daniel Sirera.

Aquesta solució de la crisi és per una banda un tancament en fals de la mateixa i per altra un èxit del clan dels Fernández Díaz que controlen el partit des dels anys 80.

Sánchez Camacho serà la presidenta. Per cert, una presidenta sense cap ascendència sobre l'aparell i Jordi Cornet el nou secretari general, regidor de l'Ajuntament de Barcelona, per tant sota les ordres directes de Alberto Fernández Díaz president del Grup Municipal Popular a la nostra ciutat. Amb aquest paisatge de fons sobren els comentaris.

Per altra banda, Montserrat Nebrera ha decidit jugar-se el seu futur polític en aquest congrés, però tot fa pensar que ho té bastant magra.

En qualsevol cas i sens dubte, el gran derrotat ha estat Daniel Sirera escollit president per sistema digital arran de la fugida de Josep Piqué i que ara veu impotent com ha de cedir espai i protagonisme a aquells que li han fet el llit. No per casualitat dies enrere va fer unes declaracions dient: "l'espectacle continua".

Doncs bé que continuï, però així no es porta a terme un projecte.

 

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1889
1
Comentaris afegits 
A. (Barcelona) 16-07-2008 - 12:12
L'espectacle amic Fernàndez és el que protagonitzes tu en les teves columnes. Si el teu PSOE digués a tots els "palmeros" que mengessiu merda, la teva resposta seria "de vaca o de gos?".
TORNAR