e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

28 de Juliol de 2009

La reforma del Miniestadi és un debat que ja fa temps que dura i que ha suscitat, com és normal sempre que es planteja una transformació urbanística d'aquestes característiques, un gran debat ciutadà i polític.

A l'inici de mandat (2007) ja es va constituir al districte de Les Corts una comissió de seguiment per anar treballant amb els veïns i amb el propi FC Barcelona.

El setembre de 2008, l'àrea d'Urbanisme va presentar un primer document de criteris per afrontar renovació urbana de l'espai del Camp Nou. Document que es va presentar també a la comissió de seguiment formada pels veïns.

Aquest primer document del Govern municipal ha servit per obrir un procés de diàleg intens i no exempt de dificultats. De converses, des de llavors, n'hi ha hagut moltes. Amb CiU també amb ERC i com no també amb el FC Barcelona.

Ens trobem en la recta final d'aquest procés. S'està treballant en una línia constructiva i positiva, i creiem que la reordenació de les instal·lacions del FC Barcelona arribarà a bon port. Els criteris que s'han marcat per aquesta transformació són: un espai públic més endreçat, una millor dotació d'equipaments per al barri, habitatge protegit, i activitat comercial.

Per tot això l'alcalde Hereu busca aprofitar aquesta oportunitat per intervenir urbanísticament amb criteris sostenibles i fent una clara aposta per la millora de la qualitat de vida dels veïns del barri.

En la reordenació de les instal·lacions del FC Barcelona només prima una sola cosa: és una operació on només hi pot haver una sola guanyadora: la ciutat de Barcelona.

Des de l'alcalde es treballa des de l'inici en una proposta que doni sortida a les necessitats del Barça i que també sigui satisfactòria pels interessos dels veïns i del conjunt de la ciutat. Això no és fàcil, però des de l'Ajuntament s'estan posant tots els esforços que sigui possible. S'està treballant per aconseguir una acord positiu per a totes les parts.

Ara el que cal és que tothom estigui a l'alçada de les circumstàncies. I tothom, en aquest cas, vol dir tothom.

 

Bernardo Fernández

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1870
3
Comentaris afegits 
Toni (L'Hospi) 30-07-2009 - 19:28
Vinga nen que això fa tufillo a pelotazo
Anna (Barna) 29-07-2009 - 13:33
I els veÍns? què ens donin pel....
Pep (Sta Perpetua) 28-07-2009 - 19:34
Esto es un pelotazo nen, i lo demás son tonterías
TORNAR