e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 de Novembre de 2010

Arran dels debats de campanya

Algunes veritats que hem de saber:

 

Sobre la política econòmica:
President Montilla: "Senyor Mas, vostè sap com és conegut el seu partit a Madrid? Ho sap, oi? CiU és conegut a Madrid com el "partit dels negocis", com el partit que defensa els interessos d'uns quants i no del conjunt dels catalans. Vostès haurien de recuperar aquell nom del grup parlamentari que tenien als 80: Minoria catalana".

Sobre el lideratge de Mas:
President Montilla: "Senyor Mas vostè representa un model de política i d'economia del passat. De la cultura del 3%, dels grans beneficis, de l'especulació. El país necessita dirigents que hagin viscut la CULTURA DE L'ESFORÇ, sinó difícilment es podran canviar les coses. Ara cal defensar els interessos de tots els catalans. No tinc clar que vostè i el seu partit vulguin anar per aquesta via".

Sobre política lingüística:
President Montilla: "Senyor Mas, vostè és més responsable de les actituds del PP i de Ciutadans sobre la segregació lingüística del que es pensa.... No rigui, no. Vostè i gran part dels seus dirigents s'hi van posar les mans al cap quan una persona com jo assumia la presidència de la Generalitat de Catalunya. Les he sentit molt grosses en referència al meu català, i gaire bé sempre de gent propera a vostè. Vol dir que vostè vol que tothom aprengui el català?".

Sobre el temps (autobombo, ho reconec):
President Montilla: "Senyor Mas, el nostre programa electoral és la garantia perquè la gent visqui una mica millor. Vostè és conscient que res serà com abans i que cal buscar altres fórmules de benestar més enllà del diner? Li faré una proposta que no em podrà dir que no: Caminem cap als horaris europeus que sí que és fer Catalunya més europea, i no les seves derives identitàries. Li proposo un gran pacte sobre els horaris. Els nostres ciutadans agrairan tenir temps per anar al gimnàs, per estar amb els seus fills, per participar en una associació... Això és una proposta realista i assolible, i no pas el seu Concert econòmic".

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1584
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR