e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

17 de Juliol del 2013

PLOU SOBRE MULLAT

D'un temps ençà Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) no està massa fina. Quan no té problemes  -això si, silenciats- amb ERC, pateix des encontres amb el soci de tota la vida: Unió. I si no és el Govern central al que, amb raó, o sense, posa pals a les rodes convergents, de vegades ho fa amb el límit de dèficit i de vegades  posant entrebancs a les sortides del President Mas a l'estranger.

Els convergents estan nerviosos  i això es nota. Cada cop el cercle s'estreny més. Un exemple clar d'això és les desafortunades declaracions fetes en nom de la Federació per Xavier Trias (Alcalde de Barcelona) en resposta a la iniciativa d'Alfredo Pérez Rubalcaba, supeditant la participació de CiU en una hipotètica moció de censura contra el Govern de Rajoy en funció de que sigui admesa...

Continuar llegint...

01 de Juliol del 2013

EUFÒRIA DECREIXENT

 Sembla que mica en mica el suflé es va desinflant i les coses tornen a lloc. A l'absència del PSC i de Foment del Treball a la reunió sobre el Pacte Nacional pel Dret a Decidir cal afegir la del Cercle d'Economia que tampoc va assistir a l'esmentada reunió

Després de la reunió, en roda de premsa al Parlament, el portaveu del Govern va explicar que "el conjunt de formacions polítiques, entitats i institucions tenen perspectives diferents". "Només veient-ne el llistat ja es veu que no tothom pensa el mateix", afegir. 

Francesc Homs destacà el "comú denominador" en totes les intervencions de la reunió "a favor del dret a decidir", però va remarcar que "s'ha posat de manifest una pluralitat d'opcions sota la base del dret a decidir".

Per la seva banda, El Consell...

Continuar llegint...